eindhoven

vacatures

FlexHero

flexhero verticale banner vacatures eindhoven

Werkgelegenheid Eindhoven

Voor een stad met ongeveer 220.000 inwoners doet Eindhoven het goed als het gaat om werkgelegenheid. Slechts zo'n 8-10% van de inwoners in de werkende leeftijd is werkloos. De sector met de meeste werkgelegenheid in dit gebied is de zakelijke dienstverlening, die zowel ICT- en technische dienstverlenende bedrijven als accountants- en advocatenkantoren omvat. In 2009 kreeg de regio Eindhoven de titel "Brainport" van Brainport Development - een regionaal ontwikkelingsprogramma dat Eindhoven moet uitbouwen tot een internationaal innovatiecentrum voor technologie, life sciences en design.

Bij werkgelegenheid in Eindhoven zullen de meeste mensen meteen denken aan technologiebedrijven zoals Philips en NXP Semiconductors, maar er zijn nog veel meer bedrijven met een aanzienlijk personeelsbestand.

Video

Open vacatures

Ben je op zoek naar een baan in Eindhoven? Misschien ben jij wel de perfecte persoon om een van onze vacatures te vervullen. Ben je op zoek naar werk in Eindhoven, of wil je je diensten aanbieden op het gebied van ontwerp, techniek, wetenschap en technologie? Wacht dan niet langer! Vul dit formulier in en laat ons weten naar wat voor soort vacature je op zoek bent. Wij zullen ons best doen om het te vinden!